За нас


Фабрика продукција нуди широк спектар на услуги во доменот на видео продукцијата. На пазарот сме познати по препознатливиот стил во кој главен акцент се става на квалитетот во услугите.

Најчесто сме застапени во регионот изработувајќи музички и рекламни спотови како и информативна и документарна програма за светски телевизии.

Покрај комплетни идејни и технички решенија Фабрика дава и посебни услуги како изнајмување на HD видео техника за снимање и монтажа, кран и професионално обучени техничари со искуство.


За нас
Музички спотови
ТВ емисии
Контакт